Ga naar de Facebookpagina van Ouder Kind Moment

Wie ben ik

Ieder kind is uniek en heeft een verhaal te vertellen.
Neem daarom dagelijks bewust de tijd om hem/haar aandacht en liefde te geven, dan voelt hij/zij zich veilig en geborgen!

Mijn naam is Anneke Littooij-Landsmeer, moeder van 3 dochters en woonachtig in Rockanje.
Na jaren als (wijk-) verpleegkundige te hebben gewerkt in zowel Nederland als Jemen, ben ik mij gaan specialiseren in de jeugdgezondheidszorg.
Ik ben ingeschreven in het BIG-register en heb een registratienummer.

In 1998 heb ik de docentenopleiding Shantala babymassage gevolgd en enkele jaren later Shantala peutermassage, Shantalamassage voor adoptiekinderen en Shantalamassage voor  volwassenen.
Sinds die tijd geef ik met héél veel plezier en enthousiasme cursussen en workshops aan zowel ouders, volwassenen als professionals in de kinderopvang en voor GGD's.
Anneke Littooij-LandsmeerDaarnaast geef ik sinds 2008 de training Beweegkriebels voor het NISB en sinds 2010 workshops over bewegen en spelen met de baby voor o.a. kinderdagverblijven en andere geinteresseerden.

Ik ben aangesloten bij de landelijke Vakgroep Shantalamassage Docenten. Voor de leden van deze vakgroep organiseer ik al vele jaren met veel plezier congressen en regiodagen. Mede hierdoor heb ik veel kennis opgedaan betreffende hechting, overmatig huilen, voorkeurshouding, onrustige baby's, lichaamstaal, inbakeren, rust en regelmaat, massage bij te vroeg geborenen, peutermassage, spraak- taalontwikkeling en vele andere onderwerpen.

Verder heb ik  o.a. de volgende cursussen en bijscholingen gevolgd:

Aangesloten bij VSD: Vakgroep Shantalmassage Docenten - lidnummer 1190

Aangesloten bij VSD: Vakgroep Shantalamassage Docenten - lidnummer 1190
BIG registratienummer 49011952030

 

vorige paginatopvolgende pagina