Ga naar de Facebookpagina van Ouder Kind Moment

Ervaringen Shantala babymassage

Shantala babymassage - ervaringenWat was het weer heerlijk om deel te nemen aan de cursus babymassage.
Het is zo fijn om je kindje zoveel warmte en geborgenheid te geven als je aan het masseren bent.
Niet alleen Noa maar ook ikzelf kom helemaal tot rust tijdens het masseren.
Ook is het erg prettig dat je zoveel tips geeft, het is net alsof je de gedachten van die kleintjes kunt lezen, fantastisch om te zien hoe de baby's reageren op jou.
Lieve Anneke: we hebben genoten, bedankt voor alles.
Liefs van Petra en Noa

Shantala babymassage - ervaringenIk ben met Mick naar babymassage gegaan puur omdat ik het beste contact wil met mijn kindje. Het is mijn eerste kindje en het is dus ook leuk om andere moeders te horen over hun kindje en ervaringen uit te wisselen.
Het is heerlijk om echt een moment met je kindje te hebben. Dit bereik je met een massage. Het is heel ontspannend voor Mick en ook voor mij. Mick vind het heerlijk! Thuis doe ik het vaak na het badje, smeer ik hem lekker in met olie, je ziet hem genieten!

Shantala babymassage - ervaringenBabymassage bij Anneke kan ik echt iedereen aanraden. Als nieuwe moeder is het best wennen en lijk je het de hele dag druk te hebben. Bij de babymassage maak je niet alleen even tijd voor je kindje, maar ook voor jezelf. Anneke straalt een soort rust uit, die bij mij heel welkom was. Toen wij even een lastige tijd doormaakten is Anneke zelfs bij mij thuis gekomen om de babymassage te geven. Wat ik ook fijn vond is om met andere jonge moeders te praten. Anneke geeft tijdens de les verder nog allerlei tips over bijvoorbeeld hoe je je kindje het best op kunt tillen en in de Tummytub kunt doen. Met deze tips zit Sara nu, met bijna acht maanden, nog steeds in de Tummytub! Als groepje vonden wij het zo leuk, dat wij nu nog eens per maand bij Anneke komen. Thuis maak ik nog regelmatig even tijd om Sara te masseren. Gewoon even rustig zitten en genieten van mijn kindje. Ik geniet erg van die momenten en Sara ook. Even tijd voor elkaar, dat is wat babymassage ons geeft.

Shantala babymassage - ervaringenIk had interesse in babymassage omdat ik een huilbaby heb gehad, dit was een moeilijke tijd. Ik heb toen Anneke Littooij gebeld en vertelde zo mijn verhaal, het is erg fijn als je hier met iemand over kan praten.
Mijn dochtertje vond aanraking ook erg moeilijk en met de babymassage zag je het met sprongen vooruit gaan, echt fantastisch, ik heb zelf veel gehad aan de babymassage en mijn dochter ook.
Ik zou het zelf iedereen aanraden om babymassage te doen, omdat je op deze manier je baby goed leert kennen, en weet wat ze wel en niet fijn vinden.
Groetjes, Mandy en Lisa

Shantala babymassage - ervaringenEerlijk gezegd, heeft mijn vriendin mij destijds overgehaald om mee te gaan naar de cursus babymassage. Het leek mij aan de ene kant erg leuk, maar ik zag er ook tegenop. De cursus werd niet in onze woonplaats gegeven en mijn zoon was snel van slag en onrustig in een andere omgeving. Verder huilde hij vrij veel. Het leek mij een hoop gedoe.
 
Wat was ik achteraf blij, dat ik toch gegaan ben! Voordat de cursus begon, belde Anneke om te vragen of er bijzonderheden waren. Ik kon dus vooraf vertellen, waar ik tegenop zag en Anneke stelde mij al helemaal gerust. Het was juist goed om met mijn zoon te komen en huilen mag, dat zou niemand een probleem vinden. Mijn zoon viel op tijdens de cursus, hij gaf zich niet meteen aan de massage over, lag met dichtgeknepen knuistjes en terwijl de meeste kinderen na de massage lagen te slapen, was hij klaarwakker. Hij moest meer wennen aan alles. Anneke gaf mij het gevoel, dat dit prima was en dat wij welkom waren. En je zag onze zoon tijdens de cursus veranderen, dat had ik nooit verwacht. Toen hij tijdens de laatste les in de tummy tub lag te slapen, glom ik van trots. Ik heb de massage nog lang thuis volgehouden en zou de cursus echt aan iedereen aanraden.

Shantala babymassage - ervaringenLieve juf, mijn eerste cursus in mijn nieuwe leventje was in 1 woord fantastisch! Tijdens en na de massage voelde ik mij geliefd. Dank je voor deze bijzondere ervaring. Bedankt Anneke, jij gaf mij de mogelijkheid om mijn kindje (te leren) ontspannen. Tijdens de massage ontspannen en communiceren wij op een hele prettige en unieke manier.

Shantala babymassage - ervaringenHeel erg bedankt voor de fijne cursus. Even tijd voor ons tweetjes, de boel de boel laten en lekker genieten. Niet alleen van de massage maar ook van de gesprekken over moeder zijn", "ontzwangeren", de tummy tub en alle handige tips. Na zo'n ochtend altijd lekker slapen en mama ook ontspannen.

Shantala babymassage - ervaringenAls "beginnende" moeder heb ik veel kleine dingetjes van je cursus opgestoken. Daarnaast een fijne sfeer, ontspanning voor mij en de kleine en fijne contacten met andere moeders. Er was ook een vader en dat was goed om mee te maken.

Shantala babymassage - ervaringenLieve Anneke, Mijn kindje huilde erg veel de eerste weken en ik hoorde van de babymassage via een vriendin. Ik dacht eerst, dat zal niets voor mij/ons zijn, maar ons toch maar opgegeven voor de cursus. Blij dat ik dit gedaan heb. Jouw tips, rust, kennis en ervaring zijn waardevol. Samen hebben we genoten en ontspanden wij, dank je wel! Ik zal het iedereen aanraden!

Kijk hier voor agenda, tarieven en mogelijkheden

vorige paginatopvolgende pagina