Ga naar de Facebookpagina van Ouder Kind Moment

Cursus Shantala babymassage

Waarom Shantala babymassage?

Na de geboorte komen er heel wat vragen op je af. De eerste week zijn de kraamverzorgster en de verloskundige er voor al je vragen en dat geeft steun en houvast bij twijfel.
De weken daarna sta je er alleen voor. De kleine ontwikkelt zich, maar huilt ook. Het heeft mogelijk darmkrampjes, overstrekt zich of heeft een voorkeurshouding. Wat kan je daaraan doen? Daarnaast heb je het erg druk met wassen, voeden, verschonen en het huishouden doen. Je komt amper aan een moment voor jezelf toe.
Een cursus Shantala babymassage is ontspanning voor beiden, een rustpunt!

Shantala babymassage stimuleert verschillende lichaamsfuncties zoals de spijsvertering, de bloedsomloop, het immuunsysteem en bevordert een regelmatig slaapgedrag van je baby. Door regelmatig te masseren leer je de lichaamstaal van je baby beter te begrijpen en dit geeft jou en de kleine zelfvertrouwen.
Je laat je kindje voelen: Jij bent uniek!

Shantala babymassage

Voor wie bestemd?

Shantala babymassage is voor iedere baby geschikt en versterkt de band tussen jou en je kind!
Je kunt aan de cursus deelnemen als je baby tussen de 6 weken en 9 maanden oud is. De cursus is voor moeder en/of vader, maar ook opa en/of oma en andere verzorgers kunnen een cursus volgen.

Shantala babymassage is in het bijzonder geschikt voor:

Wat houdt de cursus in:

In vijf lessen van 2 uur krijg je stapsgewijs de technieken van de Shantala babymassage aangeleerd. Iedere week herhaal je het voorgaande en gaan we een stapje verder. Tijdens iedere les behandel ik een onderwerp dat met het ouderschap te maken heeft. Je deelt ervaringen met andere ouders. Je ontvangt een cursusboek waarin de massage technieken staan afgebeeld en ontvangt veel praktische informatie. Uiteraard is er tijd om je kindje te voeden en wordt er geluisterd naar jouw verhaal!

De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

Lees hier ervaringen van ouders die de cursus gevolgd hebben

 

vorige paginatopvolgende pagina