Ga naar de Facebookpagina van Ouder Kind Moment

Dunstan babytaal

Iedere baby huilt: wat is er aan de hand?

Dunstan babytaalJe pasgeboren kindje huilt. Heeft de kleine honger of zit er een boertje dwars? Zijn het buikkrampjes of is je kindje moe? Heeft je baby het te warm of misschien te koud?
Je weet het niet…. je wilt je kindje troosten en je vraagt je af, wat betekent dit huiltje.

Alle baby's huilen de eerste 3 maanden met bepaalde specifieke universele klanken. Dunstan babytaal leert jou om vanaf de geboorte juist in te spelen op de behoeften van jouw kindje als hij/zij huilt.

Een baby die honger heeft, huilt met de Neh/Nah-klank en bij een baby die last heeft van een boertje zal je de Eh Eh-klank in het huilen horen. Deze en nog 3 andere klanken leer je herkennen in een cursus Dunstan Babytaal en/of door de Dunstan Babytaal DVD te kopen. Deze huiltjes zijn gemakkelijk te leren en geven een heleboel rust en houvast voor iedere ouder en verzorger.

De vijf geluiden zijn:

Neh   honger
Eh   een boertje dat dwars zit
Owh   moe
Eairh   darmkrampjes
Heh   ongemak (te warm/te koud, vieze luier etc.)

Wil jij, direct vanaf de geboorte, aan het huilen kunnen horen welke behoefte je kindje heeft, schrijf je dan in voor een workshop Dunstan Babytaal of koop de Dunstan Babytaal dvd.

De workshop

De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 1,5 uur.
Tijdens deze workshop bespreken we alle facetten rondom huilen en troosten, luisteren we naar de specifieke klanken in het huilen en ontvang je de Dunstan dvd (waarde € 22,00) om thuis nogmaals te beluisteren.
De workshop kan zowel door moeders als vaders gevolgd worden en uiteraard óók met een groepje van de zwangerschapscursus.
Als je na afloop van deze workshop besluit om een cursus Shantala babymassage bij mij te gaan volgen, ontvang je 10% korting op de cursus Shantala babymassage.

Klik hier: voor contact, kosten en overige vragen

vorige paginatopvolgende pagina