Ga naar de Facebookpagina van Ouder Kind Moment

Ervaringen Bewegen en Spelen

Shantala babymassage - ervaringenBij de eerste hebben we zo veel leuke en praktische herinneringen opgedaan tijdens de cursussen Shantala babymassage, peutermassage en Beweegkriebels dat ik dat ook bij de tweede wilde. Met onze tweede is het allemaal anders gelopen. Zag er dus best even tegen op om met een kindje te komen dat geopereerd was aan haar hart. Had al zoveel moeders naar haar zien kijken die niks durfden te vragen. Je ging hier heel goed mee om. Ik heb me echt op me gemak gevoeld in de groep. (De groep heeft nog steeds contact met elkaar) Beide meiden hebben het nu nog steeds over die “lieve mevrouw” van de babymassage en de vervolg cursussen. Ook na twee jaar doen we nog steeds, het door jouw geleerde liedje, slinger de slang voor het slapen gaan. Nogmaals bedankt voor alle liefde en tips die je de meiden en mij tijdens de cursussen heb gegeven. Het is jammer dat we geen baby meer hebben, maar anders hadden we zeker weer bij je terug gekomen.
Groetjes Rianne, Romy en Tessa

Shantala babymassage - ervaringenSucces, zeiden de meeste vriendinnen, als ik vertelde, dat ik mij met mijn peuterzoon had opgegeven voor de cursus peutermassage. Er werd een beetje gegniffeld, peuters blijven toch niet stilzitten!. Ik had al goede ervaringen met de cursus babymassage, dus ik ging vol goede moed naar deze cursus. En wat was het leuk!
Natuurlijk blijven jonge kinderen niet lang stilzitten, dus de les begon eerst met flink bewegen. Samen spelletjes doen. Er zat een hele duidelijk opbouw in de lessen. Eerst lekker bewegen, dan steeds rustigere spelletjes en dan met mooie kindermuziek aan rustige masseerbewegingen op muziek. Het ging heel ongedwongen. Sommige kinderen moesten er aan wennen of wilden niet aan alles meedoen en dat was prima.
Wat knap van Anneke, dat ze alle kinderen zichzelf laat zijn tijdens de lessen. Hierdoor voelde het heel vertrouwd. Mijn zoon weet zich de lessen nog goed te herinneren en denkt er met veel plezier aan terug.

Ouder-Kind Moment

 

Klik hier voor de Agenda en Tarieven

vorige paginatopvolgende pagina