Ga naar de Facebookpagina van Ouder Kind Moment

Cursus Bewegen en Spelen met baby en dreumes

Wat houdt de cursus in:

Tijdens deze cursus komen allerlei spel- en beweegsuggesties naar voren om samen met je kindje te doen. Spelenderwijs daag je jouw kindje uit tot bewegen en ondersteun je zowel de motorische ontwikkeling als de sociale en emotionele ontwikkeling.
Ook de taalontwikkeling komt aan bod want begrippen zoals onder, boven, kleuren, etc. worden herhaaldelijk benoemd en al deze begrippen maakt je kindje zich eigen tijdens het samen bezig zijn. Door mee te doen met beweegspelletjes leert hij/zij contact leggen met andere kindjes.
Je kindje leert dat samen spelen leuk is, maar soms ook moeilijk en hierdoor leert hij/zij ook teleurstellingen verwerken door iets te moeten geven aan een ander wat hij/zij zelf graag wilt houden.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met eenvoudig huis- tuin- en keukenmateriaal dat in ieder huishouden aanwezig is. Je krijgt uitleg over de verschillende ontwikkelingsfasen van een baby en dreumes. Er is tijd om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en er is gelegenheid om jouw kindje te masseren volgens de Shantalamethode. Tevens krijg je een cursusmap waarin allerlei liedjes staan waar je thuis verder mee aan de slag kan.

allerlei spel- en beweegsuggestiesVoor wie bestemd?

Je kunt aan de cursus deelnemen als jouw kindje tussen de 4 en 18 maanden oud is. De cursus is voor moeder of vader, maar ook opa of oma en andere verzorgers kunnen een cursus volgen. Je zult ervaren dat samen Bewegen en Spelen veel plezier geeft en dat je vele praktische tips aangereikt krijgt.

Ik ben gecertificeerd trainster van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen voor het programma “Beweegkriebels” en het programma “Eetplezier & Beweegkriebels”, beweegkriebels.nl. Ik integreer onderdelen van deze programma’s in de cursus Bewegen en Spelen met baby of dreumes.

Klilk hier: voor agenda, tarieven en mogelijkheden

Klik hier: voor contact en vragen

vorige paginatopvolgende pagina