Ga naar de Facebookpagina van Ouder Kind Moment

Cursus en tarief

Als (aanstaande) adoptieouder(s) wil je het allerbeste voor je kind en wil je je graag goed voorbereiden op zijn/haar komst.
Je kunt voorafgaande aan de thuiskomst van je kind, een individuele les Shantalamassage volgen. Hierdoor kun je al in de eerste weken daarna, zo goed mogelijke positieve en “respectvolle” aanrakingen geven, lettend op de lichaamstaal van je kindje. Na enige tijd is het raadzaam om nog enkele Shantalamassage lessen te volgen, waarin je stapsgewijs vertrouwt raakt met het steeds terugkerende, ritmische patroon van de massage. Je kindje zal de massage dan gaan herkennen als een moment van jullie samen. Een moment tussen jou en je kindje, dat heel anders is dan de verzorgingsmomenten van de dag.

De lessen vormen een combinatie van Shantala babymassagetechnieken en Spelen en Bewegen. De inhoud van de lessen wordt steeds toegespitst op de individuele behoefte van jou en je kindje. Daarnaast worden de lessen bij je thuis in de vertrouwde omgeving gegeven. Zo’n vertrouwde en herkenbare omgeving is nodig voor haar/hem om de massage echt te voelen en zich te geven.

Kosten: € 120, = voor drie lessen van 1,5 uur en inclusief cursusboek.
Kennismakingsles voorafgaande aan de komst van jou/jullie kindje: Kosten: € 40, = voor 1,5 uur. U ervaart dan zelf wat een respectvolle aanraking met u doet. Dit is exclusief reiskosten á € 0,28 per kilometer per les.

Klik hier: voor contact en vragen

Aangesloten bij VSD: Vakgroep Shantalmassage Docenten - lidnummer 1190

Aangesloten bij VSD: Vakgroep Shantalmassage Docenten - lidnummer 1190

 

vorige paginatopvolgende pagina